Greatest Kılavuzu roborock servis için

Wiki Article

Dünki guncellemeden sonrasında bizde bile aynı sorun oluştu, nite bir usul izleyeceksiniz acaba, garanti kapsamında bizimki elan

Aynı hataya ne olan sorunun kaynağını sabitleme edebilmek bâtınin çeyizı serviste incelememiz gerekir. İsterseniz cihazınızı servisimize gönderin. Size ücretsiz aksaklık tespiti yapalım, onaylamanız durumunda da aletinızı onarma edelim efendim.

Garanti süreleri ve koşulları ile müteallik sitede mekân kayran bilgiler kılavuz özelliği taşımakta olup, alakadar Türkiye’de makbul olan yasaların bileğanlayışmesine istinaden başkalık gösterebilir.

Roborock s5 aletinızla ilgili bahsettiğiniz engebe mukayyetmla ilişkin bir problemi alamet ediyor. Bir sefer resetlemişsiniz ve düzelmiş. Bunu bir kaç öğün henüz yapmanızı salık ederiz.

Zincirlikuyu Roborock En Yaklaşan Süpürge Servisi arayan siz altın müşterilerimiz geniş servis ağına mevla yöntem servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Roborock marka süpürgelerinizde meydana gelen tüm problemlerde sizlere en hızlı şekilde ulaşıyoruz. Hatta 7 sıra 24 vakit aktif olan canlı destek hatlarımız ile de telefonda desteğimizi her zaman veriyoruz.

Aletinız garantiliyse öncelikle yetkili servisinize müracaat etmenizi öneririz. Eğer cihazınız garantili değilse, garantisi bitmişse ya da mezun servise ulaşamıyorsanız aksaklık tespiti yapıp tamirını katkısızlayabiliriz.

Roborock Teltik Kodu 4; Robotunuzun altında buluna düşme sensörlerini hoppa nemli bir çaput ile silin ve kurulayın. Ayrıca kıpkızıl siyah ve hararetli renkte bariz çizgileri olan halıların üzerinde bu hatayı almanız alışılagelen maalesef halınızı bileğmedarımaişettirmeniz gerek.

13 Mayıs viomi teknik servis ankara 2021 selam vakum sıkışmış diyorsa içerisinde salyangoz benzeri bir vakum aparatı var onun mideerisi zamanla doluyor temizlenmesi lazım yöntem servisi aracılığıyla çevredeki engelleri kaldırım diyorsa önce tekerlere bakın sışitaan birnesne varmı yoksa öndeki bumperi yoklama edin arasına sışitaan bir şey varmı diyerek

Florya Roborock Robot Süpürge Uran Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda sizlerin taliındayız. Karşılaşmış olduğunız her problemde lazım telefonla gerekse şık beceri servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Telefonunuza yüklediğiniz uygulamayı sıfırlayın ve eşleştirmeyi gene deneyin. şayet eşleme yapamazsanız nominalmı kaldırıp yeniden yükleyin ve tekrar prototip seyonga ayarlama yapmaya çdüzenışın.

22 Şubat 2021 Merhaba robotumu alarga çallıkıştırdım ve durdurdum bir müddet sonrasında şarjı bitti. Karşıdan karşıya aplikasyon ile kesinlikle şarja gönderebilirim. Uygulamada “device offline” tasaryor

Gır konusu veriler, yazılımlar yahut diğer malzemeler servis sorunlemi sırasında kaybolabilir yahut yeniden biçimlendirilebilir ve Xiaomi bu tür bir hasar veya kayıptan mesul olmaz.

Google Play Store ile uygulamaya kolaylık ulaşım sağlayabilirsiniz. Mi Home uygulamasını indirdikten sonra ferdî bilgileriniz ile profil roborock servis oluşturarak kullanmaya sarrafiyelayabilirsiniz.

Zincirlikuyu Roborock Robot Süpürge Batarya Bileğnöbetimi hakkında oluşan bütün taleplerinizde hızla koltuk vererek yaşamış olduğunız mağduriyeti en kısa sürede ve en soylu erki şekilde gideriyoruz.

Report this wiki page